Login:
Password:

Forgot password? Register

Article


10
Денешни новости (Fun)
Posted 5 months ago by
Filip ll Makedonski    
Report


Најпрво поздрав до сите читатели, денеска ќе ве известиме за неколку настани па да започниме..

Денеска основна вест е дека Албанија денеска ја презеде контролата над Охрид па сега овај потег се одрази на Македонскиот туризам затоа што Охридската пастрмка, бисерите и останатите културни и историски работи се под туѓа власт. Но исто така ни го зедоја и езерото но бидеќи си го имаме златниот Дојран нашиот народ не треба да се грижи каде ќе оди на плажа иако сега доаѓа зима ама сепак за следната сезона.

Поздрав до сите и во иднина ќе има уште многу известувања од разни случки и настани.


Comments (3)
16-10-2018 6:03:00
(5 months ago)


hahhahahahahaha

12-10-2018 3:40:50
(5 months ago)


just for comment

10-10-2018 15:34:18
(5 months ago)


Hahah CAR siNew comment
Message:

Characters remaining:

1000


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Primera | Secura | Suna | Alpha | Omega | Aurora
Play on